رله هوشمند (Smart Relay): انواع رله هوشمند موجود در بازار + عکس

آنچه در ادامه می خوانید

این روزها با زیادش شدن تجهیزات هوشمند، هر کجا که سر بگردانید، یک رله هوشمند می‌بینید. کیفیت و قیمت رِله هوشمند (Smart Relay) دلایل اصلی محبوبیت آن نسبت به رله‌ سنتی است. اصلی‌ترین دلیل خرید رِله هوشمند قابلیت کنترل از راه دور تجهیزاتی است که به آن متصل هستند.

 

 کنترل دستگاه‌های هوشمند با رله هوشمند (Smart Relay)

خرید رله هوشمند 

در سال های اخیر، وسایل و تجهیزات بسیاری در جهت هوشمند سازی محیط کار و خانه، اختراع شده است. این وسایل، اکثر فعالیت های روزانه مربوط به انسان ها را به صورت خودکار انجام می دهند و سبب راحت تر شدنِ زندگی آنها می شوند. یکی از وسایل هوشمندی که امروزه در بسیاری از ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد، رله نام دارد. وظیفه رله، برقراری ارتباط بین بخش های مختلف یک ساختمان است. همچنین، این وسیله امکان کنترل تجهیزات الکترونیکی را از فاصله دور برای صاحب خانه، فراهم می کند. در این بخش، توضیحاتی جامع را در مورد نحوه خرید رله هوشمند، به شما ارائه خواهیم داد. اگر شما هم می خواهید معلومات خود را در زمینه هزینه های نصب و راه اندازی رله، افزایش دهید، تا پایان این قسمت با ما همراه باشید.

هزینه های خرید رله هوشمند

در بازار فروش تجهیزات و وسایل هوشمند ساختمان، قیمت خریدِ رله کاملا متغیر می باشد و به عوامل مختلفی بستگی دارد. در این بخش، تمامی فاکتور های موثر در تعیین قیمت رله را مورد بررسی قرار خواهیم داد. این فاکتورها عبارتند از؛

  1. استفاده از تکنولوژی وای فای در رله های هوشمند

یکی از فاکتور های مهم و تعیین کننده قیمتِ خرید رله هوشمند، مجهز بودنِ این وسیله به تکنولوژی وای فای می باشد. رله مجهز به وای فای می تواند به اینترنت متصل گردد و با استفاده از یک نرم افزار، توسط گوشی موبایل یا کامپیوتر شما، کنترل شود. به عنوان مثال، با استفاده از رله های هوشمند وای فای، شما می توانید از طریق گوشی، درب پارکینگِ خود را باز و بسته کنید و چراغ های خانه را روشن و خاموش نمایید.

  1. استفاده از سیم کارت در رله های هوشمند

برخی از رله های هوشمند به تکنولوژی وای فای مجهز نمی باشند اما ارتباط خود با اینترنت را از طریق سیم کارت برقرار می کنند. قیمت رله هوشمند مجهز به کیت سیم کارت، معمولا از قیمت رله های وای فای کمتر است. البته در این قبیل رله ها، باید هزینه خرید بسته های اینترنتی برای سیم کارت مورد استفاده را نیز در نظر گرفت.

  1. مجهز بودنِ رله هوشمند به تایمر

اکثر رله های هوشمند، به تایمر مجهز می باشند. شما می توانید تایمر آنها را به گونه ای تنظیم کنید که جریانِ برق را در ساعت های خاصی وصل و یا قطع کنند. قیمت خرید رله هوشمند مجهز به تایمر، معمولا پایین می باشد. به عبارت دیگر، مجهز بودن به تایمر، یک تکنولوژی اولیه به حساب می آید و اغلبِ رله های امروزی، به این تکنولوژی مجهز هستند.

  1. مجهز بودنِ رله هوشمند به مانیتور

قیمت خرید رله هوشمند مجهز به مانیتور، تقریبا بالا می باشد. این رله، اطلاعات مربوط به قطع و وصل بودنِ جریان برق را بر روی مانیتور نشان می دهد و کاربران می توانند تنظیمات رله را با استفاده از این مانیتور، تغییر دهند.

چالش‌های استفاده از رله هوشمند

  1. تعداد خروجی ها یا کانال های رله هوشمند

سیستم های برقی ساختمان، از طریق کانال های خروجی رله هوشمند، به این وسیله متصل می شوند. هرچه تعداد کانال های خروجی یک رله بیشتر باشد، تجهیزات بیشتری را می توان به آن متصل کرد. البته، افزایش تعداد کانال های خروجی رله هوشمند، رابطه مستقیمی با قیمت خرید آن دارد.

  1. برند رله هوشمند

شرکت ها و کارخانه های مختلفی در جهان، رله های هوشمند را تولید می کنند. این شرکت ها، رله های خود را با قیمت های فروش متفاوتی در بازار عرضه می نمایند. شما برای خرید رله هوشمند، باید شرکتی را انتخاب کنید که با کیفیت ترین رله را با قیمتی مناسب به شما ارائه می دهد.

  1. میزان حافظه داخلی رله هوشمند

یکی دیگر از فاکتور های موثر در تعیین قیمت خرید رله هوشمند، حافظه داخلی می باشد. رله های هوشمند برای ثبت اطلاعاتِ مربوط به هماهنگ کردنِ تجهیزات الکترونیکی مختلف با یکدیگر، به حافظه داخلی نیاز دارند. حافظه داخلی بالا، سبب می شود تا قدرت پردازش رله هوشمند بیشتر شود، اما قیمت خرید آن را نیز افزایش می دهد.

  1. توان مورد نیازِ رله هوشمند

برخی از رله های هوشمند می توانند با توان های ورودی پایین نیز به فعالیت خود ادامه دهند اما برخی دیگر به توان ورودی نسبتا بالایی نیاز دارند. رله های هوشمند سازگار با توان ورودی پایین، معمولا گران تر از رله های سازگار با توان ورودی بالا می باشند.

حتما بخوانید:
موتورخانه هوشمند: هوشمند سازی موتورخانه و تأسیسات هوشمند + عکس

قابلیت برنامه‌ریزی انواع سیستم هوشمند با رله هوشمند

رله هوشمند مقرون به صرفه است؟

رِله هوشمند تجهیزاتی است که فعالیت دستگاه‌های دیگر را تحت کنترل قرار می‌دهد. این می‌تواند خاموش و روشن کردن یک چراغ، یا باز و بسته شدن درب پارکینگ باشد. شما می‌توانید از ماژول‌های رِله اتوماسیون خانه هوشمند در شرایط‌های مختلف استفاده کنید تا تجهیزات خانه هوشمند را با قابلیت‌های بیشتری به یکدیگر متصل کنید. در بازار انواع رله موجود است ولی خرید رله هوشمند با عملکردی دقیق و قابلیت کنترل  مدار چند صد ولتی، یکی از مقرون بصرفه‌ترین و کاربردی‌ترین نوع این مجموعه است.

خرید رله هوشمند: رِله هوشمند به تجهیزاتی گفته می‌شود که فعالیت دستگاه‌های دیگر را (حتی از راه دور) تحت کنترل قرار می‌دهد. عملکرد آن می‌تواند خاموش و روشن کردن یک چراغ یا باز و بسته شدن درب پارکینگ باشد.

قیمت رله هوشمند

قیمت رله هوشمند نسبت به رله سنتی بسیار مقرون بصرفه‌تر است، به همین خاطر در طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها، از اتوماسیون خانه هوشمند گرفته تا کاربردهای سنتی، بکار می‌رود. رله‌های هوشمند روی مدارهای الکتریکی نصب می‌شوند تا به کاربران امکان کنترل دستگاه‌های مختلف متصل به مدار را دهند.

با خرید رِله هوشمند کاربران می‌توانند دستگاه‎‌‌های الکترونیکی را به صورت بی سیم کنترل کنند. به عبارت دیگر، رِله هوشمند به عنوان پایه اولیه یک خانه هوشمند به حساب می‌آید. قیمت رله هوشمند نسبت به اینکه به تا چه میزان قابلیت جفت شدن با انواع دستگاه الکترونیکی را دارد متغیر است.

قیمت رله هوشمند: رِله هوشمند آنقدر وظایف خود را به عنوان کنترلر خوب انجام می‌دهد که می‌توان آن را به عنوان یک PLC در مقیاس کوچک توصیف کرد که برای استفاده در تنظیمات صنعتی طراحی شده است. به همین دلیل گاهی به آن مینی پی ال ​​سی یا رله منطقی نیز می‌گویند.

فروش رله هوشمند

از آنجاییکه رِله هوشمند از فناوری‌های بیسیم برای اتصال چراغ‌ها یا سایر قطعات الکتریکی به تلفن هوشمند استفاده می‌کند، فروش خوبی نسبت به رله های معمولی دارد. به این ترتیب وقتیکه چراغ‌ها یا سایر اجزای الکتریکی به رله‌های هوشمند متصل می‌شوند، بدون در نظر گرفتن روشن یا خاموش بودن کلید دیواری فیزیکی، به صورت آنلاین باقی می‌مانند و با تلفن هوشمند کاملا تحت کنترل هستند.
فروش رله هوشمند: از آنجاییکه نصب و راه اندازی رِله هوشمند آسان است و سازگاری و عملکرد خوبی دارد، کاربران در کمترین زمان و هزینه می‌توانند آن را در تجهیزات هوشمند خود جای دهند. 

رله هوشمند چیست؟

ساده‌ترین سیستم‌ها و تجهیزات برقی تنها نیاز به یک کلید خاموش و روشن دارند و یک رله‌ی هوشمند قابل برنامه‌ریزی گزینه‌ای با کاربری آسان و هزینه‌ی کم برای افزودن یک کنترل خودکار ارائه می‌دهد.

در واقع رله‌ی هوشمند مانند کلیدهای الکتریکی سر راه سیم‌ها قرار می‌گیرد و وسیله‌ای برای خاموش و روشن کردن دستگاه‌ها می‌شود. نورپردازی‌های مدرن نیز از کنترل هوشمند استفاده می‌کنند.

سیستم‌های روشنایی را می‌توان اتوماتیک برنامه‌ریزی کرد تا برای مدت خاصی روشن بمانند و می‌توان آنها را طبق یک برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده خاموش و روشن کرد و یا طوری برنامه‌ریزی کرد که با حسگرهای حرکتی فعال شوند.

خرید رِله هوشمند: رِله هوشمند مانند کلیدهای الکتریکی سر راه سیم‌ها قرار می‌گیرد و وسیله‌ای برای خاموش و روشن کردن دستگاه‌ها می‌شود.

 

کاربرد بسیار گسترده رله هوشمند در خانه هوشمند

 

رله هوشمند قابل برنامه‌ریزی

رله قابل برنامه‌ریزی بعلاوه برای کنترل تجهیزات صنعتی، سیستم‌های ساختمانی و غیره نیز بکار برده می‌شوند. در اصل چنین سیستم‌های کنترلی با استفاده از رله‌ها و تایمرهای معمولی طراحی شده‌اند. بعدها، کنترلر‌های منطقی قابل برنامه‌ریزی (PLC) در دسترس قرار گرفت اما گزینه‌ی گران‌تری برای سیستم‌های اتوماسیون بود.

امروزه، رله‌ی هوشمند قابل برنامه‌ریزی یکی دیگر از گزینه‌های موجود برای کنترل سیستم‌های الکتریکی است. اگرچه برای بسیاری از کاربردها مناسب است اما معایبی نیز به همراه دارد. انواع ماژول رله‌ی هوشمند در بازار وجود دارد که شامل رله‌های مکانیکی، الکترومغناطیسی، الکترومکانیکی و غیره می‌شود.

رله‌ هوشمند دارای عملکرد ساده‌ای هستند و برای ساده‌سازی سیم‌کشی راه‌حل‌های هوشمند طراحی شده‌اند. پیاده‌سازی رله‌ی هوشمند ساده است و انعطاف‌پذیری و عملکرد بالای آن به کاربران اجازه می‌دهد در زمان و هزینه‌ی خود صرفه‌جویی کنند.

(در وبلاگ مرکز هوشمند سازی اسمارتیک با فناوری NFC آشنا شوید.)

حتما بخوانید:
سیستم سرمایش و گرمایش هوشمند: مزایای هوشمند سازی سیستم سرمایش و گرمایش

رله هوشمند وای فای

رله‌ی هوشمند وایرلس یا رله‌های وای‌فای مجهز به سفت‌ابزار در برد هستند که به شما امکان می‌دهد تا یک یا چند رله را به طور همزمان به صورت دستی یا دستورات خودکار، کنترل کنید.

رله‌ی هوشمند وای فای امکان سوئیچینگ کامپیوتری بی‌سیم را از هر رایانه‌ی متصل به شبکه فراهم می‌کند. لازم است ماژول وای فای را به شبکه‌ی بی‌سیم مورد نظر خود وصل کنید و پس از پکربندی، کنترل این رله‌ها را از طریق پروتکل شبکه‌ی انتخابی خود در دست بگیرید. با استفاده از رله‌ی هوشمند اینترنتی متصل به وای‌فای می‌توان از طریق گوشی موبایل و اینترنت، کنترل خانه هوشمند را در دست گرفت. قیمت رله هوشمند با طیف گسترده‌ای از مزایای مثل سازگاری بالا با انواع دستگاه‌ها، بسیار مقرون بصرفه‌تر از رله معمولی است.

خرید رله هوشمند: رله هوشمند وایرلس دارای انعطاف پذیری و عملکرد بالایی است و از آن برای اتوماسیون خانه هوشمند و کنترل از راه دور آن توسط گوشی استفاده کرد.

 

سوئیچینگ کامپیوتری بی‌سیم با رله هوشمند وای فای

رله هوشمند پیامکی یا رله هوشمند سیم کارتی

رله‌ی هوشمند پیامکی یا رله‌ی هوشمند سیم کارتی نوعی دستگاه کنترل از راه دور برای تجهیزات الکترونیکی سیار است که می‌توان با این رله، کنترل تجهیزات را از راه دور در دست گرفت.

این رله‌های هوشمند پیامکی را می‌توان برای کنترل تجهیزات مختلفی مانند سیستم‌های آبیاری، سیستم‌های اتوماسیون ساختمان‌ها و ویلاها، سیستم‌های اعلام حریق و موارد دیگر بکار برد.

رله سیم کارتی هوشمند برای انجام دستورات و هوشمند سازی بسیار از فعالیت‌ها، از طریق پیامک را فراهم می‌کند. رله‌های هوشمند پیامکی دارای چند خروجی هستند و فرمان ارسال شده‌ی پیامکی هر کاربر (حداکثر 5 کاربر) را می‌توانند کنترل کنند.

با استفاده از رله‌ی هوشمند پیامکی میتوان کنترل تجهیزات را از راه دور نیز انجام داد. رله‌های هوشمند پیامکی دارای چند خروجی هستند و فرمان ارسال شده‌ی پیامکی هر کاربر (حداکثر 5 کاربر) را می‌توانند کنترل کنند.

(پیشنهاد می‌کنیم از مطلب ویلای هوشمند نیز دیدن کنید.)

کنترل از راه دور برای تجهیزات الکترونیکی سیار نقش رله هوشمند پیامکی

مزایای استفاده از رله‌ی هوشمند

استفاده از رله‌های هوشمند می‌تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد. اولین مزیت استفاده از این دستگاه‌ها، ایزوله سازی و جنبه‌ی حفاظتی آن است. این ویژگی باعث می‌شود قسمت‌های سالم مدار از قسمت‌های معیوب جدا شود.

بعلاوه این دستگاه‌ها قابلیت کنترل مدار بالا را دارند. وقتی که از یک رله هوشمند چند ولتی استفاده می‌کنید، می‌توانید یک مدار چند صد ولتی را نیز کنترل کنید. صرفه‌ی اقتصادی و مقرون به صرفه بودن نیز یکی دیگر از مزیت‌های این دستگاه‌ها شناخته می‌شود. از دیگر مزایای استفاده از رله‌های هوشمند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از رله هوشمند می‌توان در برنامه‌های کنترلی کوچک و متوسط استفاده کرد.
  • با ویژگی‌هایی مانند تایمر، شمارنده، خروجی رله و کنتاکت کمکی، می‌توان تعداد تجهیزات و سیم‌کشی را کاهش داده و در زمان صرفه‌جویی کرد.
  • برخی از مدل‌ها دارای صفحه نمایش‌های LCD هستند.
  • مدل‌های دارای نمایشگر را می‌توان بدون هیچ نرم‌افزاری روی صفحه برنامه‌ریزی کرد. از طرف دیگر، از طریق نرم‌افزار نیز قابل برنامه‌ریزی هستند.
  • رله‌های هوشمند دارای ابعاد جمع‌وجور و قیمت پایین هستند.
  • تعداد ورودی‌ها و خروجی‌ها را می‌توان با ماژول‌های افزودنی دیجیتال و آنالوگ افزایش داد.
  • برخی از برندهای رله‌ی هوشمند را می‌توان به پوشش پنل منتقل کرد. تنظیم و کنترل آنها را نیز می‌توان روی پنل انجام داد.
  • رله‌های هوشمند دارای حافظه‌ی داخلی هستند و حافظه‌ی آنها را می‌توان در صورت نیاز افزایش داد.
  • افراد و اپراتورهایی که دانش برنامه‌نویسی زیادی ندارند نیز می‌توانند به راحتی از ماژول‌های هوشمند استفاده کنند.

از مزایای استفاده از رله‌ی هوشمند می‌توان به ایزوله سازی، جنبه حفاظتی، قابلیت کنترل مدار و کاهش هزینه‌های جانبی اشاره کرد.

 رله‌ هوشمند و مزایای استفاده از آن

معایب احتمالی استفاده از رله‌های هوشمند

علاوه بر مزیت‌های فراوانی که رله‌های هوشمند می‌توانند داشته باشند، با برخی از ایرادات و مشکلات نیز همراه هستند. برای مثال تخلیه شارژ سلفی یکی از بزرگترین مشکلات استفاده از این رله‌ها است. این مشکل بیشتر در دستگاه‌هایی اتفاق می‌افتد که دارای سلف هستند؛ سلف یک عنصر ذخیره‌ساز انرژی است و زمانی که به مدار متصل می‌شود شارژ شده و پس از جدا شدن از مدار نیز، انرژی آن تخلیه می‌شود. در واقع سلف در مسیری جریان ایجاد می‌کند که نباید جریان وجود داشته باشد.

حتما بخوانید:
بررسی قیمت های خرید تجهیزات خانه هوشمند اورویبو 

اشکال دیگر استفاده از رله هوشمند عدم قابلیت کار کردن آن در توان‌های بسیار پایین است. رله‌ها برای عملکرد خود نیاز به ولتاژ دارند و اگر ولتاژ یک مدار پایین باشد، رله قادر به عملکرد نخواهد بود و بهتر است به جای رله از ترانزیستور استفاده شود. بعلاوه برخی از رله‌ها که از نظر کیفیتی بالا نیستند ممکن است با مشکل عملکرد ضعیف و کند همراه باشند؛ این مشکل زمانی ایجاد می‌شود که رله‌ها در وضعیت مکانیکی موجود، پاسخ مناسبی به فرکانس‌های بالا نمی‌دهند و جنبه‌ی حفاظتی نیز نخواهند داشت.

تخلیه شارژ سلفی یکی از بزرگترین مشکلات استفاده از این رله‌های هوشمند است. این مشکل بیشتر در دستگاه‌هایی اتفاق می‌افتد که دارای سلف هستند؛

کاربرد رله‌های هوشمند

انواع رله هوشمند موجود در بازار

رله‌ی هوشمند را با برندهای مختلفی می‌توانید از بازار تهیه کنید؛ برای مثال رله هوشمند شیائومی و رله‌ی هوشمند اشنایدر از نمونه‌های خارجی هستند و رله‌ی هوشمند آسانه نمونه‌ای از رله‌ی هوشمند ایرانی است. اما رله‌ها انواع مختلفی دارند که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

انواع رله هوشمند: رله ۸ کانال ۱۶ آمپر

از این رله‌های هوشمند در کنترل روشنایی، پرده برقی و مدارهای جریان بالا استفاده می‌شود. از این تجهیز می‌توان برای کنترل دستی روشنایی یا تعریف سناریوها نیز استفاده کرد. اگر رله به صورت اتوماتیک عمل نکند می‌تواند تنظیمات آن را به صورت دستی انجام داد.

(برای کسب اطلاعات بیشتر به مطلب پرده هوشمند رجوع کنید.)

 

کنترل دستی روشنایی یا تعریف سناریوها با رله هوشمند

انواع رله‌ی هوشمند: رله ۴ کانال ۱۰ آمپر

این رله‌ها نیز برای کنترل سیستم‌های روشنایی مورد استفاده قرار می‌گیرند و همانند مورد قبلی، می‌توان خاموش و روشن کردن سیستم را به صورت دستی نیز انجام داد.

(از مطلب سیستم روشنایی هوشمند نیز بازدید کنید.)

 

کنترل سیستم‌های روشنایی با رله هوشمند

انواع رله‌ی هوشمند: پنل ادیشن ۳ رله ۵ آمپر

این رله‌های هوشمند برای کنترل سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی کاربرد دارند و می‌توان برای کنترل روشنایی با سرعت کم، متوسط و زیاد نیز از آنها استفاده کرد. این رله به طور عملی حداکثر از 3 آمپر پشتیبانی می‌کند.

(از مطلب سیستم گرمایشی و سرمایشی هوشمند نیز بازدید کنید.)

 

کنترل سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی با رله هوشمند

انواع رله‌ی هوشمند: رله ۱۲ کانال ۱۰ آمپر

این مدل از رله‌ها برای ۱۰ آمپر‌ها هستند و می‌توان برنامه‌ریزی آنها را به صورت دستی انجام داد.

انواع مختلفی از رله‌های هوشمند از جمله رله هوشمند آسانه، رله‌ی هوشمند شیائومی و رله هوشمند اشنایدر در بازار موجود است.

قابلیت برنامه ریزی خانه هوشمند با رله هوشمند

رله هوشمند ایرانی

شرکت‌ها ایرانی مختلف با تولید انواع رله‌ی هوشمند با قیمت مناسب و کیفیت خوب، بازار خوبی پیدا کرده‌اند. رله هوشمند ارزان می‌تواند ارتباط خوبی با پروتکل‌های مختلف داشته و با تعریف سناریوها هماهنگی خوبی با تمامی تجهیزات هوشمند را دارا هستند.

کاربرد رله‌های هوشمند

رله‌های هوشمند حوزه‌های کاربردی زیادی دارند که برخی از آنها شامل موارد زیر می‌شود:

  • صنعت و ساخت ماشین‌آلات
  • کنترل کمپرسور
  • ماشین‌های بسته‌بندی
  • کاربردهای داخلی ساختمان
  • روشنایی و کنترل درب
  • سیستم‌های تهویه مطبوع و غیره

(مطلب سیستم تهویه هوشمند نیز می‌تواند برایتان کاربردی باشد.)

حوزه‌های کاربردی رله‌ هوشمند

قیمت رله هوشمند

رله‌های هوشمند دستگاه‌های نصب شده‌ای هستند که می‌توانند به هر مدار الکتریکی اضافه شوند و امکان کنترل وایرلس یا بیسیم هر دستگاه متصل به آن مدار را فراهم می‌کنند. در عمل، این بدان معناست که کاربر می‌تواند طیف جدیدی از دستگاه‌ها، لوازم خانگی و اتصالات الکتریکی را به همان روشی که سیستم روشنایی، سرمایش و گرمایش و دستگاه‌های متصل به برق را تحت کنترل دارد، کنترل کند.

با استفاده از نصب رله‌ی هوشمند می‌توان سیستم هوشمند سازی ساختمان و روتین‌ها را خلاقانه‌تر مدیریت کرد. برای مثال، شما می‌توانید با راه‌اندازی یک رله برای باز کردن تدریجی پرده‌های اتاق در هنگام صبح، روتین خود را تغییر دهید و یا طوری برنامه‌ریزی کنید که با عبور از درب خانه، در گاراژ به طور اتوماتیک باز شود و موارد دیگری که می‌تواند زندگی در خانه هوشمند را ساده‌تر و جذاب‌تر سازد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رله‌های هوشمند و قیمت رله‌ی هوشمند می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

رله‌های هوشمند دستگاه‌های نصب شده‌ در مدار الکتریکی هستند و امکان کنترل وایرلس یا بیسیم هر دستگاه متصل به آن مدار را فراهم می‌کنند.

امکان کنترل وایرلس یا بیسیم با رله هوشمند

منبع مطلب

یک نظر

  • ع.ن گفت:

    ممنون از زحمتتون و ممنون از مطلب مفیدتون

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *